Jobbe hjemmefra som oversetter

Tjen penger som oversetterSå lenge du kan både Norsk og Engelsk, så har du en mulighet til å jobbe hjemmefra som oversetter. Grunnen til at dette er en genial mulighet til å tjene penger på nett som nybegynner er at du trenger ingen erfaring. Du har allerede alt du trenger, to språk i vokabularet ditt. Kan du flere språk, så er det selvfølgelig positivt, men ikke nødvendig.

Bedrifter må betaler flere tusen kronen i timen for at profesjonelle skal oversette tekster, eposter, bøker og diverse. Dette er fordi tjenester som Google Translate er ikke kommet like langt som du skulle tro. Bare prøv å oversett en tekst fra Engelsk til Norsk, så vil du se en rekke med feil. Dette er ikke stavefeil, men rett og slett feilplasserte ord og setninger som ikke gir noe mening. For translatør program har ikke den evnen til å forstå som vi mennesker har. Selv om du ikke kan alle Engelske ord, så har det ingenting å si, bare bruk verktøy for å få ordene rett, så lenge setningene stemmer.

Så langt har jeg kun funnet en guide som viser hvordan du kan bli translatør via nett. Og den ble faktisk nettopp tilgjengelig for nordmenn. Den er absolutt å anbefale, og heter: Real Translator Jobs.

Jeg vet ikke hvor mange guider dem selger ut, men så vidt jeg vet så er siden fortsatt oppe. For å begrense antall oversettere, og for å få seriøse personer, så koster guiden ca $30. Men det beste med denne guiden er att du kan oversette akkurat når det passer deg, bare sett deg ned, ta ett oppdrag, gjør det ferdig, og se pengene renne inn på konto. Start nå!


1 comment

  1. RobertDync februar 23, 2014 5:05 am  Svar

    Takk for interessant informasjon

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *